Jeg vendte ryggen til den tredje straf og Matty [Ryan] gemte det,” sagde han.

Posted by on 1. April 2019

James ‘Place Foxhunter Steeple Chase Challenge Cup (live på talkSPORT 2 ) 16.50 Den Johnny Henderson Grand Årlig (live på talkSPORT 2) 17.30 Martin Pipe Betinget Jockeys’ Handicap Hurdle
Brighton angriber Glenn Murray har afsløret klubben ville snarere ophold i Premier League end at vinde FA Cuppen. De Måger står Manchester City på Wembley i semifinalerne efter en mirakuløs comeback sejr over Millwall på søndag.

Men på trods af deres succes i Cup, forbliver de blot fem point foran sikkerheden i Premier League. Wigan berømt vandt FA Cup og fik forvist i den samme sæson tilbage i 2013, men Murray er ikke i tvivl om, hvor konkurrencen er mere vigtigt.

4 Murray kunne ikke se som Brighton slog Millwall på straffe Da han blev spurgt, om han ville ofre klubbens Premier League-status til en FA Cup vindere medalje, sagde han talkSPORT: ”Nej, overhovedet ikke. ”Det ville være fantastisk at have en FA Cup vindere medalje, men for klubben at komme videre, det er så vigtigt at blive i Premier League. ”Jeg tror virkelig, at denne klub gør alt lige på og forlader banen for at forblive en Premier League hold i lang tid.” SENESTE FODBOLD NYHEDER GOSSIP Man United flytte til Juventus es, Arsenal til at lande wonderkid, plus Spurs opdatering LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovede at sætte Barcelona legende på hospitalet live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftet hold live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord meget venlig Man United til at betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund meddeler, Mark Billingham som ny administrerende direktør tage handling Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme Brighton trak off et mirakel på The Den at inddrive fra to mål ned med blot to minutters normal tid tilbage. Jurgen Locadioa drejes til riffel hjem en fantastisk flugtning før Millwall målmand David Martin lad Solly marts har frispark glide gennem hans hænder lige ved døden.

Med de fodboldmæssige Gods tydeligt på deres side, gik Brighton på vinde straffesparkskonkurrence på pludselige død, da Lions forsvarer Jake Cooper affyret over overliggeren. 4 Murray sprængte sin straf mod overliggeren Det sparet Murrays rødmer efter 35-årige smadret Brightons åbning straf mod overliggeren, og han kunne ikke se som Cooper optrappet til den afgørende spot-spark. ”Jeg vendte ryggen til den tredje straf og Matty [Ryan] gemte det,” sagde han. ”Så efter at jeg var nødt til at fortsætte vender min ryg.” Mens hans holdkammerater løb i jublende festligheder, Murray trøstede de sønderknust Millwall stjerner, og han forklarer, hvorfor det føltes som det rigtige at gøre.

LIVE på talkSPORT Der er otte levende kommentarer på tværs af talkSPORT netværket i denne uge. Find ud af, hvad de er, og hvor man kan høre dem, nedenfor … Tyskland vs Serbien (onsdag) – talkSPORT 2 Kasakhstan vs Skotland (torsdag) – talkSPORT 2 England vs Tjekkiet (fredag) – talkSPORT Walsall vs Barnsley (lørdag) – talkSPORT 2 Shrewsbury vs Portsmouth (lørdag) – talkSPORT 2 Gibraltar vs Irland (lørdag) – talkSPORT 2 San Marino vs Skotland (søndag) – talkSPORT 2 Holland vs Tyskland (søndag) – talkSPORT 2 ”Det kom bare naturligt,” tilføjede han. ”Jeg var næsten den ene med mit hoved i mine hænder efter mangler at første straf, så jeg var på dørtrinnet af, hvordan de følte, og jeg ved en hel del af deres drenge. ”Det kan være en straffende spil nogle gange, og de var på den forkerte ende af det i går.” 4 Murrays fortvivlelse forvandlet til jubel mågerne skal trække ud noget lige så mirakuløst, hvis de skal nå finalen, med Pep Guardiola firedobbelt-jagter Manchester City venter på dem i små lastbiler.

Dog blev de Premier League mestre tvunget til at komme sig efter to mål ned mod Swansea i deres kvartfinale, og Sergio Aguero syntes at være offside, da han nettede vinderen. Murray insisterer hans team mener, at de kan trække ud en af ​​de store Cup forstyrrelser.

4 Murray viste sin klasse ”You got at slå de bedste, hvis du ønsker at vinde noget som dette,” fortsatte han. ”Man ved aldrig, i en kop spil i 90 minutter, fodbold er et sjovt spil. ”Troen er dér, vi kan gøre det.”
Den britiske sværvægter division er velsagtens så varmt som det nogensinde har været lige nu. Anthony Joshua er WBA (super), WBO, IBF og IBO sværvægter mester af verden, Tyson Fury er den lineære mester, mens Dillian Whyte er snapper på begge deres hæle.

2 Daniel Dubois fysik har fået folk sammenligner ham til AJ Så du har folk som Joe Joyce – der slog den tidligere WBC mester Bermane Stiverne i sidste uge – Nathan Gorman og Daniel Dubois alle søger at gøre et navn for sig selv. Dubois er en af ​​Frank Warren hotteste egenskaber og den 21-årige vidunderbarn er i øjeblikket 9-0 med en kamp mod Razvan Cojanu kommer op på Royal Albert Hall den 8. marts taler i boksning Podcast, Dubois foreslog han kunne målrette en kæmpe med britisk veteran Dereck Chisora. ”Chisora ​​er absolut en kamp jeg VILLE relish.”

Yehaaa! Erster!

Keine Kommentare erlaubt.